Mei

De maand Mei was een rustige maand, hierin heb ik geen opdrachten gescoord. Zulke maanden kunnen er namelijk helaas ook bij zitten.

Wel ben ik weer een paar keer uitgenodigd om castings te doen deze maand. Dit was bij Dutch Casting in Amsterdam, hier heb ik casting gedaan voor Bugaboo. Hierin moest ik de rol van kersverse vader aannemen samen met mijn commerciële  partner. Deze casting was leuk om te doen omdat we veel spel mochten laten zien, en er was ruimte voor eigen inbreng zodat we konden improviseren en zo in de situatie konden inleven. Uiteindelijk hebben ze jammergenoeg voor iemand anders gekozen. Maar deze auditie was zeker leuk om te doen!

Ook heb ik een auditie gedaan bij Moederanne Casting in Amsterdam, dit ging om een rol van kleinzoon samen met zijn bejaarde oma voor Coca-Cola. De situatie deed voor om samen sushi te eten en daarbij een cola te nuttigen. Erg leuk om te doen, maar helaas ook deze casting was uiteindelijk niet voldoende om de opdracht binnen te slepen.

Jammer om geen opdracht te doen deze maand, maar ik zie elke casting weer als een leer moment en een kans om weer te experimenteren in het vakgebied.